Kontakt

Akuttelefon

Her kan du få hjælp, når det haster:

Akuttelefon: 64 74 66 31

 

Denne side er for dig, der har brug for hurtig hjælp, fordi du selv eller din pårørende - eller en anden medborger - har det akut psykisk dårligt.

Den hjælp, du har brug for afhænger af den situation, du står i. Du kan altid ringe til din egen læge eller din kontaktperson for at få hjælp, indenfor almindelig åbningstid.

Akuttelefon for borgere Assens Kommune

Når du er borger i Assens Kommune, kan du bruge akuttelefonen, når du har behov for akut socialpsykiatrisk støtte eller rådgivning uden for andre tilbuds almindelige telefontid.

  • Akuttelefon: 64 74 66 31
  • Mandag - fredag: kl. 16.00 - 08.00
  • Weekend og helligdage: hele døgnet
  • I dagtimerne kan du kontakte din kontaktperson eller din læge.

Akuttelefonen er for dig, der har en psykisk sygdom eller som er psykisk sårbare. Telefonen kan også benyttes af pårørende, naboer, kollegaer, boligforeninger eller andre med akut behov for socialpsykiatrisk hjælp.

Telefonen betjenes af medarbejdere i socialpsykiatrien i Assens Kommune. De kan give rådgivning og støtte i forhold akutte problemer, men ikke foretage lægelig behandling.

Hjælp ved psykisk sygdom i Region Syddanmark

Bliver du eller din pårørende akut psykisk syg eller er den psykiske sygdom pludseligt forværret kan du få hjælp ved at følge anvisninger på Region Syddanmarks hjemmeside.