Skip til hoved indholdet
    Hjem Visiterede tilbud Botilbud Nyholmgaarden

Botilbud Nyholmgaarden

Nyholmgaarden er et botilbud til dig, der har en psykisk sygdom eller er psykisk sårbar og bor i Assens Kommune

Om Nyholmgaarden 

Nyholmgaarden er et midlertidig botilbud for voksne mennesker med en sindslidelse.
Botilbuddet er ikke for mennesker, hvis primære problem er misbrug. Disse henvises til tilbud målrettet dem.

På Nyholmgaarden arbejdes der med at skabe et trygt miljø gennem dialog, gensidig respekt og tillid. Der lægges vægt på, at den enkelte beboer kan styrke og udnytte sine ressourcer til personlig udvikling. På husmøder træffes fælles beslutninger om dagligdagen i huset.


Hver beboer får tilbud om ugentlig samtale med personalet og kan modtage støtte til almindelige daglige gøremål som rengøring, indkøb og madlavning.

Endvidere ydes støtte til kontakt til offentlige myndigheder samt opbygning og vedligeholdelse af netværk.  

Borgerne støttes i egenomsorg, herunder sundhed og sygdom. Ved akut opstået sygdom eller akut forværring samarbejder medarbejderne i Nyholmgaarden med andre i Assens Kommune efter gældende instrukser og delegeringsprincipper.

Der er tilknyttet tre medarbejdere. Der er personale tilstede på Nyholmgaarden mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 8-20, fredag fra 8-15 og lørdag fra 11-17. Søndag er der ikke personale.

Antal pladser

Nyholmgaarden består af 8 selvstændige boliger på hver 55 m2 og et tilknyttet fælleshus på 80 m2. Boligerne udlejes af Tommerup Andelsboligforening, hvorfor bolig i Støttecentret betinger medlemskab af boligforeningen.

Kontakt vores socialrådgivere, hvis du ønsker at høre om dine muligheder for at få en bolig på Nyholmgaarden. Tlf.: 64 74 75 21

Adresse

Nyholmgaarden 
Nyholmsvej 12
5690 Tommerup
Tlf.: 64 74 66 35 

Socialpsykiatrien i Assens Kommune
Vestervangen 100
5690 Tommerup

Nyttige links